Tom Van Dyck

31-05

Tom Van Dyck - Het beest in u

Vrijdag 31 mei 2019 - 20:15

GC Kadans Wuustwezel

Organisator: Curieus Wuustwezel i.s.m. Loenhout Zomert

Het beest in u

 

Tom Van Dyck is bekend door zijn schitterende rollen in een aantal succesvolle TV-reeksen van eigen bodem. Hij schreef, regisseerde en acteerde in Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht en Den Elfde van den Elfde. Hij speelde mee in successeries als Het Eiland, In de Gloria, Alles Kan Beter, Matroesjka’s, De Parelvissers, Safety First The Movie en Frits en Freddy. Dit televisieseizoen is hij te zien in De Bende van Jan de Lichte (VTM) en Over Water (VRT).

Het beest in u wordt een komische theatervoorstelling.Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik ligt.

Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie. Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus. Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: HET BEEST IN U.

 

Tekst en Spel: Tom Van Dyck
Wetenschappelijk advies: professor gedragsbiologie Hans Van Dyck
Coach: Wim Helsen
Ontwerp: Stinus Van Grieken

 

Tickets: 20 euro