Ierse Avond

09-02

Ierse Avond - True Gods of Sound and Stone & Brian Brody

zaterdag 9 februari 2019 - 20:15

De Notelaar Malle

Organisator: Curieus Malle i.s.m. Curieus Wuustwezel

Curieus Malle presenteert


met de steun van Curieus Wuustwezel

 

IERSE AVOND 

Zaterdag 9 februari 2018 

GC De Notelaar Malle

 

The True Gods of Sound and Stone

Irish songs & stories

De groep the True Gods of Sound and Stone ontleent zijn naam aan een zin in het gedicht ‘On Raglan Road’ van de Ierse dichter Patrick Kavanagh. Zo Iers als hun naam is ook hun muziek. Ze brengen met gitaar (Jeroen Vissers), mandoline (Sam Vermeulen), mondharmonica (Ben Vanhoydonck) en drums (Stijn Schrauwen) een bloemlezing uit de Ierse folkmuziek, met een eigentijdse interpretatie. Met invloeden van onder meer The Dubliners, the Pogues, Planxty en Van Morisson spelen ze een breed repertoire aan songs, gaande van verloren gewaande traditionals tot recente Ierse muziek. Sinds kort treden ze op als één van de huisbands in Kelly’s Irish pub in Antwerpen, voor een internationaal publiek.

Exclusief voor Malle en omstreken brengen zij hun muziek in een theatershow met een aangepast programma. The True Gods of Sound and Stone in GC De Notelaar, dus hou jezelf alvast klaar…

 

Brian Brody

Intimate ballads for you

De voorbije tien jaar wordt Brian Brody internationaal gezien als een muzikale tornado. In zijn thuisstad Dublin (Ierland) is Brian “one of Dublin’s most beloved entertainers”. Met een repertoire dat gaat van Ierse songs tot rock klassiekers wordt zijn unieke stijl en podiumact gewaardeerd door alle leeftijdsgroepen en nationaliteiten.

Brian heeft in bijna alle landen van Europa gespeeld, vooral in het VK, Spang, Italië, België, Duitsland, Zwitserland, Zweden en Denemarken; maar ook ver daarbuiten. Brian maakt al meer dan 20 jaar muziek en werkt samen met diverse muzikanten and groepen. 

In onze regio heeft hij als Ierse zanger-muzikant meermaals op de Zandbergrun gespeeld en diverse café’s, kroegen en zaaltjes aangedaan. Hij kan op zijn eentje een hele zaal ‘inpakken’ en meevoeren tot een groot muzikaal feest waaraan iedereen gretig participeert.

Voor Curieus Malle speelt hij een speciaal concert voor u, in GC De Notelaar.

 

 

Ticket: 15 euro