Finches

27-09

Finches - Magic Blend II

vrijdag 27 september 2019 - 20:15

GC Kadans Wuustwezel

Organisator: Curieus Wuustwezel i.s.m. 't Omslagpunt Wuustwezel

Finches


Magic Blend II

 

De drie zingende zussen Elisabeth, Gabriëla en Alexandra uit het Antwerpse leerde u misschien enkele jaren geleden al kennen tijdens hun opvallende deelname aan de eerste editie van The Voice van Vlaanderen als de ‘zusjes Vinken’.

De magische blend van hun stemmen, hun originele interpretaties van bekende en minder bekende songs en hun ontwapenend enthousiasme zorgen voor een gevarieerd en ontroerend programma dat beklijft door zijn eenvoud en daardoor een breed publiek aanspreekt.

Geflankeerd door fantastische muzikanten, worden popsongs van onder andere Adele, Florence & the Machine, Rihanna en Amy Winehouse tot hun essentie herleidt. Het publiek is telkens diep onder de indruk van hun performance en laaiend enthousiast.

Na vele optredens in grote en kleinere zalen hebben zij de smaak helemaal te pakken en willen ze hun doortocht in Vlaanderen langsheen culturele centra en kerken graag voortzetten. Ze willen dan ook graag hun aanstekelijk enthousiasme met u delen.

In september 2017 brachten Elisabeth, Gabriëla en Alexandra hun show ‘Magic Blend’ in een uitverkochte GC Kadans, met een staande ovatie als orgelpunt.

In september 2019 staan ze weer in GC Kadans, met hun nieuwe show ‘Magic Blend II’, hopelijk weer voor een volle zaal. En dan zullen ze weer het beste van zichzelf geven.

Bent u nog niet overtuigd?

Laat Finches u dan zelf overtuigen in GC Kadans te Wuustwezel.

 

Fragment


Tickets: 15 euro