Piv Huvluv

29-11

Piv Huvluv - Zijn er nog vragen?

vrijdag 29 november 2019 - 20:15

GC Kadans Wuustwezel

Organisator: Curieus Wuustwezel i.s.m. Markant Wuustwezel

Piv Huvluv

 

Zijn er nog vragen?

 

 

Piv staat 20 jaar op de planken als comedian!

 

Het grote en brede publiek kent Piv Huvluv als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber, die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. Een recensent noemde hem ooit ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’.

 

De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde. In ‘Zijn er nog vragen?’ maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt voor eens en voor altijd op heel eigen wijze alle vragen die op hem werden en worden afgevuurd.

 

Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. Je kunt hem je eigen persoonlijke vraag voorschotelen of een gesprek starten dat verder gaat dan de gebruikelijke koetjes en kalfjes. De liedjes in je hoofd krijg je er gratis bovenop.

 

De Standaard/Het Nieuwsblad: "Een gevarieerde, verrassende en vooral onweerstaanbaar grappige show"

Wouter Deprez over de show: "Het is een zeer grappige show met Piv in al zijn naturelle geestigheid. Omdat ik u evenveel plezier toewens als ikzelf had: ga zeker eens kijken! "

 

Piv staat met deze show al voor de 10de keer op het podium van GC Kadans. En dus een 10de goede keer. Keer op keer. Niets minder, niet meer.

 

 

Tekst, concept en spel: Piv Huvluv

Regie: Joost Laperre

Techniek: Filip Van Becelare

 

Tickets: 15 euro