Alex Agnew & The Moonlovers

12-11

Alex Agnew & The Moonlovers - perform The Doors

Donderdag 12 november 2020 - 20:15

GC Kadans Wuustwezel

Organisator: Curieus Wuustwezel i.s.m. Club Bokal

Wegens corona-crisis: annulering of verplaatsing naar later

 

Alex agnew & The Moonlovers perform The Doors

Alex Agnew kennen we vooral als stand-upcomedian en podcaster, maar hij is ook een gedreven zanger. In 2018 speelde zijn metalband Diablo Blvd haar zwanenzang in een nokvolle AB in Brussel. Alex Agnew is echter nog niet uitgezongen.

Het begon als een ‘eenmalig’ optreden voor het concept “Bloemen noch kransen”, waarin Alex Agnew samen met The Moonlovers een eerbetoon mocht brengen aan zijn eerste muzikale held Jim Morrison en diens band The Doors. Maar dat werd al snel een concertervaring die te uniek was om nooit meer te herhalen.

Jim Morrison (1943-1971) was de zanger van de Amerikaanse band The Doors. Zijn theatrale persoonlijkheid en zijn beeldende teksten toverden de concerten van The Doors steevast om in complete seances, waarbij Morrison op geniale wijze contact wist te leggen met het publiek.

Alex Agnew was en is fan van Jim Morrison en geeft een waardig muzikaal eerbetoon.
Dit is geen tribute-band. Dit is geen avondje covers.
Dit is "Alex Agnew & The Moonlovers perform The Doors".
 


In het voorprogramma brengen Quinten en Sander van The Calicos een eerbetoon aan The Beatles-gitarist en songwriter George Harrison.


George Harrison (1943 – 2001) was gitarist van de legendarische fab-four, The Beatles. Aanvankelijk stond hij als songwriter in de schaduw van John Lennon en Paul McCartney, maar daar kwam na het verschijnen van de elpee Abbey Road terecht een einde aan.

The Calicos veroverden tijdens de Humo’s Rock Rally finale 2018 in de AB iedereens hart door hun pure en degelijke sound. Oude muziek door jonge zielen, interessant en opwindend.


Het orkest 'The Moonlovers” zal de centrale gasten in alle waardigheid bijstaan.

Met hun spelplezier nemen The Moonlovers het publiek telkens weer mee in hun muzikale trip. Zij oogstten dan ook al talrijke successen op straatfeesten, pleinen, kastelen, kroegen en straks in de theaters.


Artiesten: Alex Agnew / The Moonlovers: Gino Campenaerts, Jan Blieck, Dieter De Mits, Niels Verheest / Quinten Vermaelen & Sander Smeets (The Calicos)

Avondvullend dubbelconcert: 2 x 60 minuten mét pauze.

 

Fragment 1   Fragment 2

 

Ticket: 25 euro