Onze optredens in GC Kadans


zaterdag 3 juni 2023 20u15

Tony Yoko & Silvan Zingg

Boogie Woogie & Blues at the Kadans

De Zuid-Afrikaanse jazzmuzikant Tony Yoko presenteert 'Boogie Woogie & Blues at the Kadans'. Speciale gast is de Zwitserse Boogie Woogie & Blues pianist Silvan Zingg. Een prachtig benefietconcert voor het dagverblijf 'Nothing Impossible’ voor kansarme kinderen in Matsulu, Zuid-Afrika.

Voorprogramma door de lokale band East Crazy Road.

T.v.v. ‘Nothing Impossible’, dagverblijf voor kansarme kinderen in Matsulu, Zuid-Afrika

i.s.m. de familie Raats en Wereldwinkel Wuustwezel

zondag 4 juni 2023 15u00

Brasschaats Mandoline-Orkest

Hommage aan dirigent Marcel De Cauwer

Ruim 60 jaar stond het BMO onder leiding van dirigent Marcel De Cauwer. Hij 'dirigeerde' zijn mandoline-orkest tot prachtige muzikale hoogten. Wegens zijn overlijden draagt het concert de titel: 'Hommage aan Marcel'. Een prachtig concert voor alle liefhebbers van mandolinemuziek, het BMO en Marcel.

 

i.s.m. het Brasschaats Mandoline-Orkest

 
vrijdag 16 juni 2023 20u15

Loulou La Belle

The Fantasy of Burlesque

Loulou La Belle neemt je mee in de wereld van Burlesque. Een dans waarin het vieren van vrouwelijkheid centraal staat, met de klemtoon op het teasen. Heb je zin in een avond vol Cabaret, Broadway, Dance & Fantasy, kortom Burlesque, aarzel dan niet en koop snel je ticket voor de prachtige show in GC Kadans!

 
 

Foto: Sugarcoated

donderdag 14 september 2023 20u15

Alex Agnew

Wake Me Up When It's Over

In zijn negende comedyshow geeft Alex Agnew de post-pandemie-wereld een pandoering. In GC Kadans kan je dat ondervinden. He'll wake  you up when it's over.

Uitverkocht

 
 
 
vrijdag 15 september 2023 20u15

Alex Agnew

Wake Me Up When It's Over

In zijn negende comedyshow geeft Alex Agnew de post-pandemie-wereld een pandoering. In GC Kadans kan je dat ondervinden. He'll wake  you up when it's over.

Uitverkocht

 
 
 
zaterdag 30 september 2023 20u15

Mullerthal

Repentant Blues

Paris Texas

When You're Gone
 

Bert Dufraing brengt met Mullerthal zijn eerste album: ‘Repentant Blues’.

Paris Texas speelt de beste songs van de albums ‘When You're Gone’ en ‘Bird in Hand’.

vrijdag 27 oktober 2023 20u15

Nigel Williams

De weg kwijt

Is Nigel Williams de weg kwijt? Niet echt, maar hij heeft wel dikwijls de verkeerde afrit genomen. Samen met jou gaat hij op zoek naar de juiste weg.

 
 
 
vrijdag 17 november 2023 20u15

A Murder In Mississippi

An Exciting Trip Along The Mississippi

A Murder in Mississippi brengt rootsmuziek, een mengeling van americana, country, folk, blues en zelfs Irish traditionals. Van zachte harmonieën tot opzwepende melodieën, in de weidse vlakten van Noord-Amerika

 
 
 
vrijdag 22 december 2023 20u15

The BluesBones

Live on Stage

The BluesBones zijn 5 gepassioneerde en ervaren muzikanten die met onverminderd gevoel en vaardigheid bluesrock spelen. Sinds 2020 veroverden ze als Vlaams topgroep muzikaal het VK en de VS.

 
 

i.s.m. The Booze Brothers

zaterdag 6 januari 2024 20u15

Don Vitalski en Veston Van Gool

De Kempenkrak

Don Vitalski en Veston Van Gool brengen een veelzijdig portret van de papeters, de heikneuters, de moerzeikers, de pezeriken, de mastentoppen, de pieren, de spilzakken, de verkenskoppen, ... kortom, de inwoners van de Noorderkempen.

 
 
 
vrijdag 26 januari 2024 20u15

Jeroen Lenaerts, MANdolinMAN & Mathijs Bertel

Houtekiet

Het romanpersonage Houtekiet van Gerard Walschap kent god noch gebod en wervelt door het leven als een losgeslagen tornado. Jeroen Lenaerts, MANdolinMAN en Mathijs Bertel brengen dit oerverhaal in een muziektheatervoorstelling vol kleuren, klanken en smaken.

 
 

i.s.m. Coda Wuustwezel vzw

zaterdag 24 februari 2024 20u15

Jan De Smet

De Muziekwinkel

Jan De Smet brengt in zijn muziekwinkel een veelheid aan muziekstijlen en zal daarbij geen enkele keer hetzelfde instrument bespelen. En dat helemaal solo, vergezeld van ongeveer twintig muziekinstrumenten én de bijbehorende verhalen met heerlijke anekdotes

 
 
 
zaterdag 30 maart 2024 20u15

Stijn Meuris

Tirade #6 - '59'

'59' is een conférence over net geen zestig. Stijn Meuris analyseert met veel humor en scherpzinnigheid het afgelopen jaar – dat van ons allemaal en dat van hemzelf. ’59’ gaat over wat is geweest en over wat ons nog rest. ’59’ raast als een trein, waardoor zestig ineens nog veraf lijkt.

 
 
 


sponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieus goetschalckx & van brecht advocatensponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieussponsor curieus