Amelie Albrecht

Van Dongen Walter

Amelie Albrecht

Zwaar leven
Zaterdag 28 januari 2023
20u15

Over het leven van de 27-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.

Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

“Zwaar Leven”, Amelie’s eerste avondvullende voorstelling stond inmiddels al tientallen keren in een Vlaamse theaterzaal. En in GC Kadans nog een extra keer.

 

Support Act: Elias Van Dingenen

Elias Van Dingenen (°88) staat sinds 2016 op het podium en haalde in 2019 de Halve Finale van Humo’s Comedy Cup. Deze Gentenaar praat over zijn kleine kantjes en geeft unieke invalshoeken op de wereld. Hij schopt soms tegen de schenen, maar doet dit resoluut met een kwajongensglimlach.

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

i.s.m. Hoop op Zege Wuustwezel

 
 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

Albrecht-2023-01-28
€ 16
End: 2023-01-28-Saturday 18:00

Aantal personen