Heartwash

Van Dongen Walter

Heartwash

African Reggae for Mwembe
Zaterdag 17 december 2022
20u15

Heartwash staat voor authentieke Roots-Reggae uit hartje Borgerhout, overgoten met een pittige Afrikaanse saus!  Heartwash is de band rond songschrijver en zanger King Sillah Ishagha, die persoonlijke indrukken uit Afrika en België kneedt tot geëngageerde songs in het Engels en het Mandingo. De sound wordt gedragen door gedreven muzikanten, die hun strepen meer dan verdiend hebben op uiteenlopende muzikale fronten. Heartwash wil vooral een positieve boodschap van hoop, vriendschap en verzoening brengen, als tegengewicht voor een wereld die lijkt te verdrinken in negativiteit.

Heartwash speelt een benefietconcert ten voordele van het project ‘Dorp Mwembe in Congo’ dat door Frank Sacré vele jaren geleden is gestart. Het dorpje Mwembe ligt in de Kasai, in het centrum van Congo, 1000 km van Kinshasa en 300 km van Kitwit.

Het project is gericht op de renovatie van huisjes, het leveren van gepaste materialen voor schrijnwerk, de technische opleiding van leerlingen en het leveren van gereedschap voor de basisopleiding.
Het doel van de actie is voldoende financiële middelen te werven voor de aankoop en het vervoer van de materialen vanuit België naar Mwembe.

In 2015 organiseerde Curieus Wuustwezel samen met Wereldwinkel Wuustwezel een grote verkoop van kunstfoto’s die eerder in Mwembe waren gemaakt.
In 2022-2023 omvat de actie het benefietconcert van Heartwash en weer de verkoop van kunstfoto’s.

Ook jij kunt dit project steunen …
Kom naar het concert en geniet van de Afrikaanse klanken.
Koop ter plaatse of online een prachtige kunstfoto.

Fragment

 

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

Benefietconcert t.v.v. projcet 'Dorp Mwembe in Congo'

 
 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

Heartwash-2022-12-17
€ 16
End: 2022-12-17-Saturday 18:00

Aantal personen