Jan Geysen & Band

Van Dongen Walter

Jan Geysen & Band

The Silver Lining
Vrijdag 12 mei 2023
20u15

The Silver Lining  (CD-voorstelling)

Jan Geysen (43) is een Antwerpse singer-songwriter. Hij heeft zijn roots in Wuustwezel. Na een lange muzikale zoektocht, startte hij enkele jaren geleden met zangeres Ine Aerts een muzikaal duo-project: The Hinge.

Maar daarnaast bewandelt Jan nog andere muzikale paden. Het zat al even in zijn pijplijn, maar nu komt Jan met eigen werk aandraven. Na een lange en intense voorbereiding stelt hij zijn eerste solo-album voor: ‘The Silver Lining’.

De CD-voorstelling vindt plaats in zijn hometown, Wuustwezel, in GC Kadans, op vrijdag 12 mei. Jan laat zich omringen door enkele topmuzikanten: Jan Coelus op slide en dobro, Geert Van Kelst op contrabas en Gert Vereecken op drums (Daisy Crookeds en Little John & the Sundown Company, Concrete Cell, 10000 women man, DZJA, Touchin Velvet, Kinsman)

De songs op het album vertellen de levensweg van Jan tijdens de afgelopen jaren, bezaaid met kuilen en hobbels. Zijn persoonlijke ervaringen tijdens die moeilijke periode gaven de inspiratie voor de songs.

Jan is een zanger/gitarist en zijn repertoire wordt beïnvloed door diverse muziekgenres zoals country, folk, pop en rock. The songs van ‘The Silver Lining’ laten zien dat hij een eigen(zinnige) mix van die genres heeft gemaakt.

Aan alle muziekliefhebbers van Wuustwezel en buurgemeenten: grijp deze unieke kans en kom op vrijdag 12 mei zeker naar GC Kadans.

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

 
 
 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

Geysen-2023-05-12
€ 16
End: 2023-05-12-Friday 18:00

Aantal personen