Venus In Flames

Van Dongen Walter

Venus In Flames

Venus In Flames

Vanishing Act + Best Of 20 Years Tour
Zaterdag 15 februari 2025
20u15

Venus In Flames, het alter-ego van singer-songwriter Jan De Campenaere, bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd! Met een gloednieuw album “Vanishing Act” en met een Best-Of-Tournee langsheen culturele centra en clubs.

Jan brengt zijn beste liedjes in een intieme setting, geruggesteund door topmuzikanten Gert Bettens (K’s Choice) en Reinout Swinnen (Rex Rebel).

Verwacht je aan de schoonste liedjes uit zijn repertoire (Better Man, Cynthia’s Gone, Dance With Me, Hanging On…), bekendere en minder bekende pareltjes uit zijn hele oeuvre dat intussen al een apart hoofdstuk is in de Belpop.

Venus In Flames brak door in 2000 met een bronzen medaille op Humo’s Rock Rally, daarna ging het snel, met tournees in binnen- en buitenland, met Elbow, Milow, K’s Choice, etc. Van kleine café’s tot de grootste festivals. Intussen bracht hij 5 albums uit, en talloze singles die het bijzonder goed deden op de radio.

Tijdens deze tour gaat Jan terug naar de essentie, in intieme setting, geen toeters of bellen, want de liedjes spreken voor zich.

Liedjes vol schoonheid en troost, met pakkende melodieën. Denk daarbij de herkenbare, soepele stem van Jan, die samen met zijn akoestische gitaar de kern vormt van zijn muziek.

Goed voor de ziel én het hart! Niet te missen!

Jan De Campenaere: zang, gitaar
Gert Bettens: gitaar, zang
Reinout Swinnen: keys, zang

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

 

UiTPAS-kansentarief: 4,00 euro

 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

Venus-in-Flames-2025-02-15
€ 20
End: 2025-02-15-Saturday 18:00

Aantal personen