Nele Goossens

Van Dongen Walter

Nele Goossens

En nu?
01 oktober 2021
20u15

Zolang je bezig blijft, gaat alles vanzelf. Je leeft in een rush en je hebt geen tijd om je vragen te stellen. Maar wat, beste mensen, als je daarna stil komt te staan? Wat als je, al was het maar voor even, gaat zitten en jezelf de vraag stelt … En nu?

Nele Goossens is hals over kop terechtgekomen in het exacte midden van haar fel bewogen bestaan. Haar vorige, alom geprezen cabaretvoorstelling greep plaats te midden van het puin van bouwwerken, waar het publiek zich slap kon lachen bij haar gekke drukte; in één hand droeg zij een boormachine, in de andere hand een kind in een geel hesje en een huishouden om te beredderen.

Maar die hectische verbouwingen zijn nu achter de rug. Het leven van de cabaretière valt terug in zijn plooi, het lawaai schijnt te zijn gaan liggen. Maar, zoals gevreesd: nu komen daar de grotere vragen. Een fles wijn gaat hier niet tegen helpen. Telefoneren met vriendinnen ook niet. Af en toe een lied zingen, dàt misschien wel een béétje. Wel staat is er één zekerheid: nog eens verhuizen, dat nooit meer!

Nele Goossens is gekend van Chris & Co, Het Toneelhuis, Het Witte Paard, De Vaginamonologen en talloze andere glorieuze producties. En nu? is haar vierde onewomanshow. Het is Nele Goossens in de overtreffende trap. Met de haar eigen, tomeloze energie smijt ze zich met ongemene virtuositeit in herkenbare bekentenissen, diepmenselijke bespiegelingen, genadeloze fileringen en grollige observaties. Nooit zonder een kwinkslag, van onomwonden schaterlach tot stillere, sympathiekere glimlach. En prachtige muziek tussendoor.

met de steun van Curieus Wuustwezel

 

Organisatie: Ferm Wuustwezel

 

Gelieve per optreden apart tickets te reserveren.

werkt

Ticket Information

Goossens-2021-10-01
€ 16
End: 2021-10-01-Friday 18:00

Aantal personen