Jan Jaap van der Wal

Van Dongen Walter

Jan Jaap van der Wal

III-ième
08 april 2022
20u15

Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen.

In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Daar ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

In ‘Le III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Dit is het derde luik in zijn trilogie. We waren getuige van zijn ontdekkingstocht doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naar intense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in ‘Le III-ième’ komt alles terug in orde.

Le III-ième, een verhaal zonder gezwans, in GC Kadans.

 

i.s.m. Wielerclub Hoop op Zege - Wuustwezel

 
 
 

Gelieve per optreden apart tickets te reserveren.

werkt

Ticket Information

Van-der-Wal-2022-04-08
€ 25
End: 2022-04-08-Friday 18:00

Aantal personen