Piv Huvluv

Van Dongen Walter

Piv Huvluv

De vinylvreter
25 februari 2022
20u15

Comedian Piv Huvluv heeft vinylplaten verheven tot zijn idioom. Voor wie hem (al lang of korter) volgt is dat geen nieuws meer. Geen voorstelling zonder platen, geen platen zonder grap of verhaal.

Waarom dan de man niet ongeremd lós laten in zijn gigantische collectie? Hem laten vertellen hoe zijn eclectische muzieksmaak ontwikkelde. Hem laten grasduinen in het kleurrijke hoezenarsenaal van oude en nieuwe platen. Hem anekdotes laten opdissen over geestverruimende muzikale ontdekkingen, (on)volledige collecties, verpletterende concerten, verdoken signeersessies, zijn verzamelwoede en onbetwistbare collector’s items. Kortom, met ‘De vinylvreter’ maakt u kennis met of bent u getuige van de (zelfrelativerende) soundtrack van zijn leven.

Deze man is bezeten van muziek en dat laat zich merken. Items die de revue passeren: lof en eer voor ABBA, zijn eeuwige trouw aan Rod Stewart, zijn verheerlijking van vrouwelijk schoon, zijn liefde voor de pure song, zijn helden Iggy Pop, Steve Wynn, Bob Dylan en Neil Young.

Hoeveel concerten kan een mens van één artiest gaan bekijken? En niet te vergeten: zijn korte ontmoeting met David Bowie, die Piv in staat stelt om de grootste leugen in de geschiedenis van de Belpop bloot te leggen.

U vraagt, Piv draait… de soundtrack van zijn leven !

Je leeft maar één keer! Een Piv-voorstelling meepikken is een zeer zinvolle tijdsbesteding.

 

i.s.m. Sociale Kruidenier Wuustwezel

 
 
 

Gelieve per optreden apart tickets te reserveren.

werkt

Ticket Information

Huvluv-2022-02-25
€ 16
End: 2022-02-25-Friday 18:00

Aantal personen