Cannaerts & Van Cutsem

Van Dongen Walter

Cannaerts & Van Cutsem

On the Road
12 februari 2022
20u15

Patricia Van Cutsem en Jan Cannaerts zijn sinds 2015 samen onderweg. Twee stemmen en één gitaar. Meer hoeft het niet te zijn voor. Teder, krachtig, mysterieus en soms alsof het leven ervan afhangt. Jan tekent voor de composities, speelt gitaar en zingt. Patricia zet al haar stemmen in.  In 2016 brachten zij de cd ‘Morning Light’ uit.

Patricia Van Cutsem is een zangeres met een veelzijdige natuurstem en ervaring in muziekprojecten, theater- en dansvoorstellingen. Gedurende 7 jaar maakte zij vast deel uit van de vocale vrouwengroep Keruna waarmee zij twee cd’s uitbracht. Zij zingt het lied Seawinds van Steven Vrancken op zijn cd In Between. In 2021 bracht zij onder eigen naam haar eerste werk Sister uit. In november 2021 ging de theatervoorstelling Ik & Ik van Compagnie Gorilla in première waarin zij live speelt met eigen composities. Voorts werkt zij regelmatig samen met vzw Wisper, de Danserij en choreografe Nelle Hens.
https://www.patriciavancutsem.com

Jan Cannaerts verdiende zijn muzikale sporen als liedschrijver en muziekschrijver voor theater & zangkoren. Hij werkte samen met onder meer beeldsmederij De Maan, vzw Wisper, fanfare  Het Akkoord en feestgedruis-band Moustash. Onder eigen naam beheer bracht hij de albums De zee en Bloemen en stenen uit.
https://www.jancannaerts.be

Fragmenten:  A Smile    Morning light    Promo

i.s.m. Vrienden van 't Posthuis

 
 
 

Gelieve per optreden apart tickets te reserveren.

werkt

Ticket Information

Cannaerts-Cutsem-2022-02-12
€ 15
End: 2022-02-12-Saturday 18:00

Aantal personen