Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram van Ballaert

Van Dongen Walter

Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram van Ballaert

Het Best of Hugo Matthyssen (try out)
14 oktober 2021
20u15

De lockdown was voor Hugo Matthysen een mooie kans om wat orde te scheppen in zijn onoverzichtelijk repertoire. Na Hugo Matthysen en de Bomen is hij immers liederen blijven schrijven, voor toneelstukken, televisieprogramma’s, voor derden, en vooral: voor zijn plezier.

Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam Matthysen, Mosuse & Van Ballaert, alias M, M & vB. De musici werken al jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. U moet dus niet bang zijn, er zal geen half woord Antwerps te horen zijn.

Tussendoor wordt er wel eens wat verteld waar u na lang nadenken misschien wel een touw aan kan vastknopen. M, M & vB brengen een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, en de zang door het gesproken woord, en dat gesproken wordt vervolgens op muziek gezet. Kunt u nog volgen? Nee? Een handleiding is verkrijgbaar.

PS
Wat het eventuele meezingen betreft, wij gebruiken niet de concert pitch van 440 Hz die u gewend bent van klassieke concerten. Wij houden het bij de in de populaire muziek gangbare A=440Hz.

Fragment

 

Achter d'Hoven 15

GC Kadans

i.s.m. Club Bokal

 
 
 

Gelieve per optreden apart tickets te reserveren.

werkt

Ticket Information

Matthysen-2021-10-14
€ 20
End: 2021-10-14-Thursday 18:00

Aantal personen