Curieus Wuustwezel vzw
Algemene voorwaarden verkoop tickets


Reservering en betaling van tickets gebeuren per optreden. Reserveringen voor meer personen zijn mogelijk.

Betaalde kaarten worden niet terugbetaald wanneer de voorstelling doorgaat, ook niet wanneer de voorstelling wordt verplaatst naar een latere datum. Verplaatsing naar een latere datum is mogelijk na een beslissing van de artiest en de organisator of door beslissingen van hogere instanties, bijv. het gemeentebestuur.
Betaalde kaarten kunnen wel worden omgeruild met kaarten voor een andere voorstelling van Curieus Wuustwezel.
Annulering met terugbetaling is wel mogelijk omwille van ernstige medische redenen, wel met annuleringkosten van 5 euro per geannuleerd ticket.
Een verzoek tot omruiling of annulering van kaarten wordt gestuurd naar info@curieus-wuustwezel.be. Indien het internet niet beschikbaar is, kan het telefonisch: 0477/60 79 81.
Wanneer een voorstelling definitief wordt afgelast door de artiest of de organisator, kunnen de kaarten wel worden terugbetaald. Eerst wordt de klanten gevraagd om de kaarten om te ruilen met kaarten voor een andere voorstelling van Curieus Wuustwezel. Op verzoek van de klant worden de kaarten terugbetaald.

Tickets bestellen kan alleen via de website www.curieus-wuustwezel.be of aan de inkom indien er nog kaarten beschikbaar zijn. Indien het internet niet beschikbaar is, kan het telefonisch: 0477/60 79 81.

Elke reservering is pas geldig na ontvangst van de verschuldigde geldsom op de zichtrekening van Curieus Wuustwezel vzw.
Tickets die niet binnen de 15 minuten in het systeem worden afgehandeld, vanaf wanneer men de betaling start, kunnen worden beschouwd als niet betaald en kunnen terug vrijkomen. Gelieve uw bestelling snel af te handelen en uw kredietkaart bij de hand te hebben wanneer u de bestelling begint. Het aantal plaatsen is gelimiteerd.

Alle reserveringen zijn geregistreerd in ons datasysteem. Het namaken van tickets die niet overeenstemmen met een reservering is strikt verboden en wordt streng gecontroleerd. Met een vals ticket is de toegang tot de zaal niet mogelijk.

Tickets mogen niet voor verdere commerciële of promotionele doeleinden worden gebruikt, tenzij met de uitdrukkelijke toestemming van Curieus Wuustwezel.

Wijzigingen in de programmatie geven geen aanleiding tot gehele of gedeeltelijke terugbetaling van het ticket. Aansprakelijkheid van Curieus Wuustwezel ingevolge gevallen van overmacht wordt uitgesloten.

De koper is zelf verantwoordelijk voor het verlies van het ticket, maar gegeven de digitale registratie, kan een nieuw ticket worden aangevraagd. Bij diefstal van tickets moet de koper zelf contact opnemen met Curieus Wuustwezel, om er voor te zorgen dat hij zijn ticket kan behouden.

Info verkoop

Bij de bestelling kan je betalen via Bancontact, Maestro of kredietkaart. Je ontvangt dan ook meteen je e-ticket.

Gelieve uw ticket zo veel mogelijk vooraf online te bestellen om alles vlot te laten verlopen. Telefonische bestellingen zijn mogelijk wanneer de koper geen gebruik kan maken van het internet: 0477/60 79 81.

Het programma, de bezetting, de locatie en de datum van de voorstellingen kunnen soms wijzigingen ondergaan. We houden je steeds zo correct mogelijk op de hoogte.

Voor meer informatie kan elke bezoeker/deelnemer bij ons terecht: info@curieus-wuustwezel.be of 0477/60 79 81.