Curieus Wuustwezel vzw
Algemene voorwaarden verkoop tickets


Reservering en betaling van tickets gebeuren per optreden. Reserveringen voor meer personen zijn mogelijk.

Betaalde kaarten worden niet terugbetaald wanneer de voorstelling doorgaat, ook niet wanneer de voorstelling wordt verplaatst naar een latere datum. Verplaatsing naar een latere datum is mogelijk na een beslissing van de artiest en de organisator of door beslissingen van hogere instanties, bijv. het gemeentebestuur. Betaalde kaarten kunnen worden geannuleerd tot 24 uur voor de voorstelling. Het betaalde bedrag minus 2,00 euro administratieve kosten per persoon wordt op een persoonlijke account geplaatst. Dat bedrag kan worden gebruikt bij de betaling van kaarten voor een andere voorstelling van Curieus Wuustwezel. Annulering met terugbetaling is alleen mogelijk omwille van ernstige medische redenen, met 5,00 euro administratieve kosten per persoon. Een verzoek tot annulering van kaarten wordt gestuurd naar info@curieus-wuustwezel.be. Indien geen internet beschikbaar is, kan het telefonisch: 0478 03 72 55. Wanneer een voorstelling definitief wordt afgelast door de artiest of de organisator, kunnen de kaarten wel worden terugbetaald. Eerst wordt de klanten gevraagd om de kaarten om te ruilen met kaarten voor een andere voorstelling van Curieus Wuustwezel. Op verzoek van de klant worden de kaarten terugbetaald.

Tickets bestellen gebeurt bij voorkeur via de website www.curieus-wuustwezel.be. Indien geen internet beschikbaar is, kan het telefonisch: 0478 03 72 55. Uitzonderlijk kan men op avond van de voorstelling aan de inkom tickets kopen, indien er nog beschikbaar zijn.

Elke reservering is pas geldig na betaling van de verschuldigde geldsom op de zichtrekening van Curieus Wuustwezel vzw. De nieuwe website voorziet moderne vormen van online betaling via computer, tablet en smartphone. Tickets die niet binnen de 15 minuten in het systeem worden afgehandeld, kunnen worden beschouwd als niet betaald en kunnen terug vrijkomen. Gelieve uw bestelling en betaling snel af te handelen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd.

Personen die geen online betalingen doen, kunnen met overschrijving te betalen. Na invoering van de reservering ontvangen ze een e-mail met een betalingsverzoek. Na ontvangst van de betaling wordt het ticket via e-mail verstuurd.

Alle reserveringen zijn geregistreerd in ons datasysteem. Het namaken van tickets die niet overeenstemmen met een reservering is strikt verboden en wordt streng gecontroleerd. Met een vals ticket is de toegang tot de zaal niet mogelijk.

Tickets mogen niet voor verdere commerciële of promotionele doeleinden worden gebruikt, tenzij met de uitdrukkelijke toestemming van Curieus Wuustwezel.

Wijzigingen in de programmatie geven geen aanleiding tot gehele of gedeeltelijke terugbetaling van het ticket. Aansprakelijkheid van Curieus Wuustwezel ingevolge gevallen van overmacht wordt uitgesloten.

De koper is zelf verantwoordelijk voor het verlies van het ticket, maar gegeven de digitale registratie, kan een nieuw ticket worden aangevraagd. Bij diefstal van een ticket moet de koper zelf contact opnemen met Curieus Wuustwezel, om er voor te zorgen dat hij zijn ticket kan behouden.

Info verkoop

Bij de online bestelling kan je online betalen via Bancontact, Ideal of kredietkaart. Je ontvangt meteen een email met je ticket (pdf) in bijlage. Wil je niet online betalen, dan kan je met overschrijving betalen. Na de reservering ontvang je een e-mail met betalingsverzoek. Zodra het bedrag op onze rekening staat wordt het ticket via e-mail verstuurd. Telefonische bestellingen zijn mogelijk wanneer internet niet beschikbaar is: 0478 03 72 55.

Het programma, de bezetting, de locatie en de datum van de voorstellingen kunnen soms wijzigingen ondergaan. We houden je steeds zo correct mogelijk op de hoogte. Bezoek best regelmatig onze website www.curieus-wuustwezel.be.

Voor meer informatie je bij ons terecht: info@curieus-wuustwezel.be of 0478 03 72 55.