Curieus Wuustwezel vzw
Annuleren ticketsBetaalde kaarten worden niet terugbetaald wanneer de voorstelling doorgaat, ook niet wanneer de voorstelling wordt verplaatst naar een latere datum. Verplaatsing naar een latere datum is mogelijk na een beslissing van de artiest en de organisator of door beslissingen van hogere instanties, bijv. het gemeentebestuur.

Betaalde kaarten kunnen worden geannuleerd tot 24 uur voor de voorstelling. Het betaalde bedrag minus 2,00 euro administratieve kosten per persoon wordt op een persoonlijke account geplaatst. Dat bedrag kan worden gebruikt bij de betaling van kaarten voor een andere voorstelling van Curieus Wuustwezel.

Annulering met terugbetaling is alleen mogelijk omwille van ernstige medische redenen, met 5,00 euro administratieve kosten per persoon.

Een verzoek tot omruiling of annulering van kaarten wordt gestuurd naar info@curieus-wuustwezel.be. Indien geen internet beschikbaar is, kan het telefonisch: 0477 60 79 81.

Wanneer een voorstelling definitief wordt afgelast door de artiest of de organisator, kunnen de kaarten wel worden terugbetaald. Eerst wordt de klanten gevraagd om de kaarten om te ruilen met kaarten voor een andere voorstelling van Curieus Wuustwezel. Op verzoek van de klant worden de kaarten terugbetaald.

Voor meer informatie kan elke bezoeker/deelnemer bij ons terecht: info@curieus-wuustwezel.be of 0477/60 79 81.