Hans Cools

Van Dongen Walter

Hans Cools

Hans Cools

Cools & Zonen
zaterdag 1 juni 2024
20u15

Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de Chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde.

Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof.
Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is en het online leven nog onontgonnen terrein is.

Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

Hans Cools (31) is dé nieuwe rijzende naam binnen de Vlaamse comedy. (…) Met humor gedoopt in huis-, tuin- en keukenverhalen, met absurde analyses over baby’s, gezinnen en wielertoeristen. En dat met een West-Vlaamse tongval. …” (VRTNWS)

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

 
 
 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

Cools-2024-06-01
€ 18
End: 2024-06-01-Saturday 18:00

Aantal personen