Brasschaats Mandoline-Orkest en Fusion-Orkest

Van Dongen Walter

Brasschaats Mandoline-Orkest en Fusion-Orkest

Brasschaats Mandoline-Orkest en Fusion-Orkest

Concert van de Lage Landen
Zaterdag 19 oktober 2024
20u15

Het reisorkest Fusion is afkomstig uit Nederland. Het orkest is samengesteld uit de leden van twee orkesten; de Plektrum Melodisten uit Hardinxveld-Giessendam en Capriccio uit Oostvoorne. Het orkest staat onder leiding van Daniëlle de Rover. Al sinds 2005 gaan de orkesten samen op reis om concerten te geven in Europa. Zo zijn er al reizen geweest naar Italië, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Frankrijk, Engeland en België. Doordat beide orkesten dezelfde dirigent hebben, is het gezamenlijke repertoire eenvoudig af te stemmen. Het orkest brengt een veelzijdig programma.

Het Brasschaats Mandoline-Orkest (BMO) brengt al ruim 60 jaar een ode aan de mandoline als volwaardig concertinstrument en voor het mandolineorkest als instrumentaal ensemble, met verrassende mogelijkheden en een breed repertoire. Met een 30-tal muzikanten (mandoline’s, mandola’s, gitaren en contrabas), uitgebreid met solisten op hobo, klarinet, dwarsfluit, kleine percussie en zang, brengt het orkest rustige luistermuziek, bestemd voor een breed publiek. In november 2022 nam Daniëlle de Rover de leiding van dit orkest over na het overlijden van de vorige dirigent, Marcel De Cauwer.

In GC Kadans spelen het BMO en het Fusion-orkest samen. Dirigent Daniëlle de Rover vormt de verbinding tussen beide orkesten en zal die tot een hoog muzikaal niveau dirigeren. Het publiek kan vooraf op beide oren slapen en met beide oren in de zaal gepassioneerd luisteren naar een gevarieerd topconcert. Reserveer tijdig uw ticket want het aantal plaatsen is beperkt.

Fragment BMO

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

Met ondersteuning van Curieus Wuustwezel

UiTPAS-kansentarief: 3,20 euro

 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

BMO-FUSION-2024-10-19
€ 16
End: 2024-10-19-Saturday 18:00

Aantal personen