BROOS

Van Dongen Walter

BROOS

BROOS

Annelies Brosens en muzikale vrienden
Vrijdag 20 december 2024
20u15

Na meer dan 25 jaar Laïs kiest Annelies Brosens haar eigen weg. Een minder goede periode waar ze doorheen moest, maakte haar tot wie ze nu is.

Annelies zingt met overgave, vol plezier. Ze ontroert, is breekbaar en ijzersterk tegelijk. ‘Ik maak van mijn kwetsbaarheid mijn kracht, dan is het zinvol geweest.’

Met veel zorg kiest ze haar songs uit. Niet alleen laat ze die klinken alsof ze die zelf schreef, Annelies verstaat ook de kunst om er haar eigen accent in te leggen. De vele kleuren en facetten van haar vrouwenstem laten niemand onberoerd. En dat is wat BROOS wil: raken met haar eigenste instrument, haar stem.

Dromen najagen

Met Laïs maakte Annelies een kinderdroom waar: ze stond op podia tijdens festivals, was te horen op tal van cd’s, toerde langs culturele centra en kerken in heel Europa. De concertreeks Open Geest gaf haar in 2016 de kans om haar eigen verhaal te vertellen, vertrekkend van haar dagboekfragmenten uit donkere dagen. Als een ‘all-rounder’ zong en vertelde ze ontroerend, ontnuchterend en hoopgevend. Er werd een kiem gelegd voor een nieuwe fase in haar loopbaan: Annelies on stage met muzikale vrienden. In 2020 nam ze afscheid van Laïs.

Daarna trad Annelies op in de intimiteit van haar eigen huis, ‘Erf Goedleven’, met verve en veel charme. Ze werd haar eigen manager, eigen producer, eigen bewerkster, eigen impresario. Ze speelt met genres en zoekt voor zichzelf telkens nieuwe uitdagingen met nieuwe muzikanten.

Annelies maakt samen met enkele goede muzikanten de sprong naar grotere podia. Want soms voelt de huiskamer toch te klein aan en dan mag het al eens iets meer zijn. Ze betreedt met BROOS opnieuw het podium, omringd door muzikale vrienden Hannes Cassiers (gitaren), Hans De Schepper (bas) en Tove Van Reeth (stem). Samen zullen ze u in GC Kadans op hun muzikale uitstap meevoeren en ontroeren.

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

i.s.m. Neos Wuustwezel

UiTPAS-kansentarief: 4,40 euro

 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

Broos-2024-12-20
€ 22
End: 2024-12-20-Friday 18:00

Aantal personen