Eva De Roovere

Van Dongen Walter

Eva De Roovere

Eva De Roovere

Hier en nu!
zaterdag 4 mei 2024
20u15

Eva De Roovere kent u van de folkrockgroep Kadril en van Oblomow, maar vooral van haar solowerk: haar debuutalbum “De jager”. Daarna volgt “Over & weer”, een derde cd “Mijn huis” en “Viert”, een album dat samenloopt met de dichtbundel “Positron”.

Haar muziek krijgt platina en triple gouden awards en ze staat met Diggy Dex op 1 in de Nederlandse hitlijsten met “Slaap lekker”, zijn remix van “Fantastig toch”. Ondertussen heeft ze drie Engelstalige albums uitgebracht en in 2019 werd La Loba geboren, 12 Nederlandstalige songs die ze niet enkel zelf schreef, maar ook producete.

Eva De Roovere is terug met een album vol onvervalste Nederlandstalige popsongs: Hier en Nu! Eva toert solo, in duo of met band, met eigen werk en met verschillende projecten, door België en Nederland. Eva wordt “De oermoeder van de Nederbelgische popmuziek” genoemd en Nederland kent haar vooral van het licht-erotische “Slaap lekker (fantastig toch)”.

In GC Kadans speelt Eva in duo met de schitterende pianist Ewout Pierreux. Ewout Pierreux kreeg pianoles van de allerbeste muzikanten uit de Belgische en Europese jazzscene. Ewout speelde concerten met o.a. Toots Thielemans, Bert Joris, Kurt Van Herck, Frank Vaganée, Nicolas Thys, Dré Pallemaerts, Bart Defoort, Jos Machtel, Marcus Wyatt, Carlo Mombelli. Hij speelt in binnen- en buitenland. De voorbije jaren vooral met Eva De Roovere.

Eva en Ewout brengen voor u nummers uit haar CD Hier en  Nu!, aangevuld met prachtige nummers uit haar rijke repertoire.

i.s.m. Duathlonclub ’t Wezels Omslagpunt

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

i.s.m. Duathlonclub 't Wezels Omslagpunt

UiTPAS-kansentarief: 3,60 euro

 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

DeRoovere-2024-05-04
€ 18
End: 2024-05-04-Saturday 18:00

Aantal personen