Les Triadours

Van Dongen Walter

Les Triadours

Les Triadours

Edith! - Hommage aan Edith Piaf
Zaterdag 26 oktober 2024
20u15

The show must go on, wat er ook gebeurt. Komt dat zien! Komt dat zien! Edith Piaf, nakomelinge van een roemrijk circusgeslacht. Een overlever. Een bodemloos kind op zoek naar passie, liefde en plezier. Een vrouw die nooit alleen wilde zijn. Haar houvast is de muziek. Want uiteindelijk wil ze maar één ding: zingen, zingen, zingen! Les Triadours vertellen en zingen het levensverhaal van Edith Piaf. Door haar chansons leren we haar beter kennen: Milord, Hymne à l’amour, Mon Homme, La Marseillaise, Rien de Rien, Une enfant, Padam… Edith Piaf, een vrouw met vele facetten.

Les Triadours brengen haar chansons met volle muzikale overgave. Mireille is een zangeres met passie. Martine is een pianiste die de piano tot leven doet komen. En Sam doet met zijn viool niet onder voor de twee vrouwen. Met drie brengen ze een voorstelling om niet te vergeten.  Topniveau.

Op 13 maart 2022 werden Les Triadours uitgeroepen tot winnaar van de ‘Concours De La Chanson: Prix Liesbeth List’.

Mireille Vaessen (zang). Studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en ging op tournee met oa. Hugo Claus.
Martine de Kok (piano, accordeon & zang). Studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en piano aan de Jazz-Studio. In 2011 stond ze in de finale van het Utrechts Kleinkunstfestival. In het verleden werkte ze samen met o.a. Herman van Veen en Maarten Westra Hoekzema.
Sam Pasternak speelt al vanaf zijn acht jaar viool en ging al heel snel met zijn vader mee optreden. Daarnaast bespeelt hij gitaar en  cello. In ‘Retour Bxl-Paris’ en ‘Edith!’ passeren ze allemaal de revue.

Fragment

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

i.s.m. Sociale Kruidenier Wuustwezel

UiTPAS-kansentarief: 3,60 euro

 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

Triadours-2024-10-26
€ 18
End: 2024-10-26-Saturday 18:00

Aantal personen