Noordkaap

Van Dongen Walter

Noordkaap

Noordkaap

WINTERTHUR (try-out )
Dinsdag 10 september 2024
20u15

De unieke live-performance van Noordkaap, die in de jaren negentig furore maakte met meer dan een dozijn hits is bijna een kwarteeuw na het einde van de Nederlandstalige groep met zanger Stijn Meuris nog altijd even krachtig.

Klassiekers zoals ‘Panamarenko’, ‘Een Heel Klein Beetje Oorlog’, ‘Wat Is Kunst’, ‘Satelliet Suzy’, ‘Het Zou Niet Mogen Zijn’, ‘Druk In Leuven’ en het nationale erfgoed ‘Ik Hou Van U’ zorgden er ook tijdens de recente concerten voor dat meerdere generaties fans zich betrokken en ontroerd voelden.

Afgelopen zomer stonden ze nog op tientallen podia verspreid over het land en sloten ze hun festivalzomer af met een zinderend optreden in het OLT Rivierenhof. Dit jaar in april speelde Noordkaap bovendien maar liefst vier keer in een uitverkocht Depot met een reeks ‘Druk in Leuven’ concerten. Dit voorjaar is het immers precies dertig jaar geleden dat de single ‘Druk In Leuven’ de voorloper was van het album ‘Gigant’, waarmee Noordkaap doorbrak bij een breder publiek.

Theatertournee 2024-2025: WINTERTHUR

Na deze zomer begint Noordkaap aan de WINTERTHUR theatertournee voor een zittend publiek – en die concerten zullen anders zijn. Een set songs die tijdens de afgelopen concerten soms niet aan bod kwamen (je zou het een rijk oeuvre kunnen noemen), een ander decor en een beleving: elektrisch maar anders. En minstens zo intens.

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

 

UiTPAS-kansentarief: 5,00 euro

 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

Noordkaap-2024-09-10
€ 25
End: 2024-09-10-Tuesday 18:00

Aantal personen