Amelie Albrecht

Van Dongen Walter

Amelie Albrecht

Amelie Albrecht

Goe genoeg
Vrijdag 10 januari 2025
20u15

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedycarrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: ‘Zie maar dat je niet arrogant wordt’. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al.

Maar bekend zijn, is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte instagram krijgen. Wees maar zeker: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel goe genoeg zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?

Amelie neemt tijdens de tournee van ‘Goe Genoeg’ Rik Van Geel mee als vaste support.

In 2018 won Amelie Albrecht (°1993) Humo’s Comedy Cup en ging ze voluit voor haar comedy carrière. Een jaar later schopte ze het tot in de finale van ‘De Slimste Mens’ en werd ze de vaste sidekick in het programma ‘De Cooke & Verhulst Show’. 2020 vergeten we, maar in 2021 ging ze in première met haar eerste zaalshow ‘Zwaar Leven’.

Albrecht heeft alles – goede timing, veel zelfrelativering, een dictie met groeipotentieel, een heldere blik en een goed hart dat ze flink inpakt in rood fluweel en afschermt met een groot bierglas – om uit te groeien tot een stand up comedian die eigenlijk te moe is om zich uit te sloven als wereldverbeteraar maar dat dankzij haar rake en geestige observaties wél is.’ (Focus Knack)

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

www.ameliealbrecht.be

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

 

Uitpas-kansentarief: 4,00 euro

 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

Albrecht-2025-01-10
€ 20
End: 2025-01-10-Friday 18:00

Aantal personen