Type evenement: Comedy

vrijdag 18 april 2025 20u15

Steven Goegebeur

onBESTOFt

Telkens Steven het podium opstapt begint hij te stralen. Dat stralen op een podium doet hij inmiddels al vier shows en vijftien seizoenen lang. U zou het hem niet aangeven maar Steven werd vijftig en dat wil hij samen met u vieren! Op vijftig locaties brengt hij zijn vijfde show onBESTOFt.

UiTPAS-kansentarief: 4,40 euro

 
 
vrijdag 31 januari 2025 20u15

Gili

Raar, hè?!

Een comedyshow vol met de favoriete acts van Gili: mentalisme, magie, humor, illusionisme, buikspreken... Maar ook met fijne leugens en eerlijk boerenbedrog. In zijn negende zaalshow mengt Gili de beste en geestigste elementen uit zijn voorgaande shows tot zijn ultieme show voor drie generaties, van 16 tot 96.

UiTPAS-kansentarief: 4,00 euro

 
 
vrijdag 10 januari 2025 20u15

Amelie Albrecht

Goe genoeg

De comedycarrière van Amelie Albrecht schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows. Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel 'goe genoeg' zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar? Amelie brengt Rik Van Geel mee als support.

Uitpas-kansentarief: 4,00 euro

 
 
vrijdag 29 november 2024 20u15

Jade Mintjens

Bedankt om te komen

Jade Mintjens groeide op als fan van Vlaamse comedy en volgt al sinds haar 14e jaar een theateropleiding. Bloed kruipt waar het niet gaan kan, en Jade merkte dat ze heel vaak de humor opzocht. In ‘Bedankt om te komen’ belooft Jade u een fijne avond te bezorgen en belofte maakt schuld! Uiteraard brengt deze Kempendochter ook haar gitaar mee. Alvast bedankt om te komen!

Uitverkocht

UiTPAS-kansentarief: 4,00 euro

 
 
donderdag 5 september 2024 20u15

Arnout Van den Bossche

Coach

Voor elk probleem staat er wel een coach klaar om te helpen. Arnout Van den Bossche is met veel enthousiasme in de coaching-wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf.

Uitverkocht

UiTPAS-kansentarief: 5,00 euro

 
 
zaterdag 1 juni 2024 20u15

Hans Cools

Cools & Zonen

Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming. Maar het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.  

UiTPAS-kansentarief: 3,60 euro

 
 

 
U wenst te betalen met overschrijving.

De reservering gaat dan via dit contactformulier.
 
close-link