Steven Goegebeur

Van Dongen Walter

Steven Goegebeur

Steven Goegebeur

onBESTOFt
Vrijdag 18 april 2025
20u15

Telkens Steven het podium opstapt begint hij te stralen. Dat stralen op een podium doet hij inmiddels al vier shows en vijftien seizoenen lang. U zou het hem niet aangeven maar Steven werd vijftig en dat wil hij samen met u vieren! Op vijftig locaties brengt hij zijn vijfde show onBESTOFt.

Een Best of waarin hij de meest hilarische momenten van de voorbije vijftien jaar in één lang verhaal giet. U zal merken dat op de humor van Steven de tijd geen vat heeft, geen stofje te bespeuren valt. Geen enkele Best of is exact hetzelfde. De interactie en dialoog met jullie, het publiek, maakt elke avond uniek, omdat jullie hem mee uniek maken!!

Hou u vast aan uw bretellen en ga naar huis met pijnlijke buikspieren van het lachen! En wees nu eerlijk, een show van uw Foute vriend Steven zou toch door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.

“Steven Goegebeur, een uniek talent in de hedendaagse Vlaamse comedy. Met zijn oprechtheid steekt hij met kop en nek boven anderen uit.”, schreef collega Vitalski.

“Hardstwerkende comedian van het land en grappigste papa van de wereld.“ Amélie, Arthur en Paulien (zijn kinderen)

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

 

UiTPAS-kansentarief: 4,40 euro

 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

Goegebeur-2025-04-18
€ 22
End: 2025-04-18-Friday 18:00

Aantal personen