Gili

Van Dongen Walter

Gili

Gili

Raar, hè?!
Vrijdag 31 januari 2025
20u15

Een comedyshow vol met de favoriete acts van Gili: mentalisme, magie, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken… Maar ook met fijne leugens en eerlijk boerenbedrog. Wie al eens naar comedian-mentalist Gili is gaan kijken weet dat deze man niet voor één stiel te vangen is. Zijn shows zijn als het ware een symfonie van al deze elementen, en het publiek laat zich met plezier meeslepen.

De negende zaalshow van Gili ‘Raar, hè?!gaat een speciale worden. Want na 40 jaar carrière merkte hij dat er veel publiek komt dat hem enkel kent van televisie en dat terwijl zijn acts in de loop der jaren steeds meer werden uitgepuurd. Daarom gooit Gili nu de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows bijeen, tot een ultieme favoriete show. Wie nu denkt dat dit louter een ‘best of’ zal worden, laat het voorspellen best aan de meester over: er zullen ook nieuwe acts zijn, uiteraard. En naar goede gewoonte wordt hier en daar ook een tip van de sluier gelicht, maar hou het stil. Eén ding hebben alle acts gemeen, op het einde denk je altijd: “Raar, hè?!” ‘Raar, hè?!’, Gili’s favoriete magie en heerlijkste bedrog, voor drie generaties, van 16 tot 96.

Gili zijn passie voor magie begon in zijn kinderjaren met een goocheldoos. Daarna maakte hij naam door drie keer finalist van Humo’s Comedy Cup te worden. Zijn status van enige goochelaar-comedian van Vlaanderen was een feit. Na een reeks zaalshows, verdiepte Gili zich vanaf 2009 in het mentalisme. Dat is: zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft, en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt. Zijn show ‘Iedereen Paranormaal’ uit 2009 was een bom en vervolgens kreeg hij zijn eigen televisieprogramma op VRT: ‘ONmogelijk’. Opeens kende heel Vlaanderen hem. Later volgden nog de shows ‘CTRL’ en ‘Charlatan’ en tourde hij in Frankrijk, met reeksen in Parijs en Avignon.

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

www.gili.be

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

i.s.m. Coda Wuustwezel vzw

UiTPAS-kansentarief: 4,00 euro

 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.

Ticket Information

Gili-2025-01-31
€ 20
End: 2025-01-31-Friday 18:00

Aantal personen