Arnout Van den Bossche

Van Dongen Walter

Arnout Van den Bossche

Arnout Van den Bossche

Coach
donderdag 5 september 2024
20u15

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om ‘aan jezelf te werken’. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online-activiteiten. Er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout Van den Bossche is met veel enthousiasme in de coaching-wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

Wil je weten hoe je erin slaagt om ‘je essentie te leven’ of om ‘je emotionele blokkades op te lossen’? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn zaalshow ‘Coach’. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

Arnout Van den Bossche is een stand-upcomedian, bekend van zijn theatershows ‘Burn-Out voor Beginners’ en ‘De Relatiefluisteraar’. Hij toerde daarmee door Vlaanderen en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 man. Met beide shows stond hij in 2020 zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena. De kans is groot dat hij ook deze show een paar honderd keer zal kunnen opvoeren.

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

www.arnoutvandenbossche.be

Achter d'Hoven 15 - Wuustwezel

GC Kadans

 

UiTPAS-kansentarief: 5,00 euro

 
 

Gelieve per optreden tickets te reserveren.